Patiënten ervaringen

Op 02-05-2016 schreef M. Ruhl het volgende:

Wederom een GEWELDIGE en vakbekwame behandeling ondervonden bij Tanden voor U! Ook implantoloog Wilco bedankt voor de fijne en geduldige uitleg en de vakbekwaamheid. Het vakwerk dat afgeleverd wordt, en de nazorg is hier fantastisch, hier hoor je echt nooit "nee dat kan niet". Marco, Viktor, Peter en Wilco hartelijk dank!!


Op 27-04-2016 schreef Mevr. Verbaan het volgende:

Ik wil laten weten dat ik weer ongestoord kan genieten van de maaltijd en vrijuit kan lachen. Dank je wel Marco en Rijk. De videoclips waren een leuke bonus.


Op 10-03-2016 schreef L. de Wit het volgende:

Na lang aarzelen hakte ik de knoop door en ging naar Tanden voor u, nou daar heb ik beslist geen spijt van, wel dat ik het niet eerder gedaan heb. Na jaren sukkelen met dat ondergebit weet je niet hoe je het hebt! Het is `n wereld van verschil, geweldig, echt waar. Er heerst daar `n prettige gemoedelijke sfeer, ik voelde mij op m`n gemak. De mensen zijn vriendelijk, staan altijd voor je klaar en verstaan hun vak. Bovendien de koffie die ze schenken is super lekker! Bedankt mensen van tanden voor u, jullie hebben mij blij gemaakt!


Op 8-12-2015 schreef Paul Lubbersen het volgende:

Binnen 4 weken een nieuw gebit! Fantastisch! Ik dank vooral Victor voor zijn visie en zeer prettige intakegesprek. Marco heeft zijn sporen bij mij zeker verdiend door een prachtig gebit te leveren met minimale en snel verholpen drukpuntjes. Met Peter zorgde dit trio voor een professionele en muzikale behandeling onder het genot van een heerlijk bakkie koffie. Hartelijk dank voor de gastvrijheid en ik wens jullie en je familie hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2016!


Op 29-11-2015 schreef Henk Stevens het volgende:

In november hebben jullie mijn nieuwe prothese geplaats,onder en boven.Ben heel tevreden over de manier waarop jullie hebben gewerkt,vakkundig en heel klantvriendelijk.Ik heb geen napijn gehad,het gebit zat in een keer goed.


Op 22-10-2015 schreef Frens het volgende:

Deze praktijk is een aanrader voor iedereen. Na vele bezoeken aan tandartsen techniekers, welke riepen we zijn de beste en beter kan niet bij TTL gekomen door recommandatie. Na de afspraak welke correct werd nagekomen op fantastische wijze geholpen met een prachtige prothese. Eindelijk werd de wereld weer anders, kan nu weer goed eten door de goede pasvorm en uiteraard weer lachen zonder angst. Langs deze weg nogmaals dank, het leven is weer anders geworden, Super blij.


Op 21-07-2015 schreef M. Ruhl het volgende:

Deze praktijk is voor iedereen een aanrader!! Na een goed intake gesprek, waarin goed geluisterd wordt naar je wensen, is het een en al vakmanschap waar je mee te maken krijgt. Helemaal gelukkig met mijn nieuwe gebit. Ze zijn altijd bereid om je te ontvangen en te helpen, indien er zich problemen voor doen, en de koffie staat altijd klaar. De woorden voor deze praktijk zijn vakmanschap, vriendelijkheid, geduld en het eindresultaat is fantastisch! Chapeau Viktor en Marco!!


Op 23-03-2015 schreef J. Glaasbergen het volgende:

Bij mij en min vrouw zijn door Wilco implantaten aangebracht waarna door Rijk tandtechniek de niewe aangepaste gebitten zijn geplaatst. Wij kijken terug op een zeer persoonlijke behandeling met goed resultaat. Bedankt Victor en medewerker !!


Op 30-01-2015 schreef B. van Os het volgende:

Een fijne en goede behandeling in het teken van persoonlijke aandacht is voor iedereen een aanrader.Bij een kopje lekkere koffie wordt er over de mogelijk heden advies gegeven. Iedereen is even vriendelijk . Hartelijk dank voor een goede prothese


Op 15-01-2015 schreef John het volgende:

Als u tanden of kiezen mist bent voor een frame bij RijK Tandtechniek op het juiste adres. In december zijn er een tweetal frams geplaats in een keer goed. Het zijn vakmensen ben heel goed geholpen en blij dat ik weer een compleet gebid heb. Dus bedankt Victor en Team!


Op 21-12-2014 schreef Puck van der Bijl het volgende:

Graag wil ik mijn complimenten uitspreken voor de fijne en vakbekwame behandeling die ik mocht ondervinden geweldige service met vriendelijke groet Puck


Op 16-12-2014 schreef Jan Kees Joustra het volgende:

Na een reeks van minder goede ervaringen bij Victor terecht gekomen. Nadat Wilco de restjes van de voorganger had opgeruimd, de verzekerings aanvraag geregeld had heeft hij een tweetal implantaten bij me aangebracht en Victor een protese, ben ik eenzeer tevreden mens. Een aanrader voor een ieder die op een professionele manier geholpen wil worden en persoonlijke aandacht en kwaliteit belangrijk vind.


Op 11-12-2014 schreef John Nieuwveld het volgende:

Deze praktijk is een aanrader voor iedereen die problemen heeft met zijn of haar kunstgebit (...en ik spreek uit ervaring...). Victor Rijk met zijn deskundige en enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om deze zo snel mogelijk te verhelpen. Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht zijn het visite-kaartje van deze praktijk. Chapeau!!


Op 26-11-2014 schreef Ben Staffeleu het volgende:

ik zing op het Leidschendamskerkkoor. trots op mijn mooie tanden en kiezen, totdat binnen notime er moest worden getrokken.(geen gezicht als je moet zingen)

Maar nu dankzij jullie team weer een stralende smile.Ik durf weer voluit te zingen en ben weer trots op m'n bekkie. dank je wel Ben


Op 16-11-2014 schreef D.J. Wendels het volgende:

Geachte heren,
Graag wil ik hierbij mijn complimenten uitspreken voor de voortreffelijke behandeling door tandarts Wilco en technieker Victor en zijn medewerkers.
Met vriendelijke groet,
D.J. Wendels


Op 25-10-2014 schreef Tanja Klaassen het volgende:

Eindelijk de stap genomen voor een nieuwe gebitsprothese.Was erg nerveus maar na de eerste afspraak direct volledig op mijn gemak gesteld.Top hoor.De vervolgafspraken verliepen heel relaxed en professioneel.Je voelde je heel erg op je gemak.Het eindresultaat mag er zijn hoor.Heel natuurlijk en erg mooi.Victor heeft mij perfect geholpen.Ook zijn collega\'s bedankt.Kom uit familie met veel gebitsprotheses dus ik zou de praktijk uiteraard aanraden.Beveel deze praktijk iedereen aan. Gr. Tanja


Op 26-05-2014 schreef Cees het volgende:

Vakmanschap is meesterschap. Je krijgt de aandacht er wordt naar je geluisterd en met je meegedacht. In Leidschendam heb ik boven en onder binnen enkele weken geheel vernieuwde tanden op mijn implantaten gekregen. Een zaak die voor mij persoonlijk zeer gevoelig ligt. De opmerkingen die van mijn omgeving krijg is van wat zie je er goed uit. Met andere woorden mijn tanden zijn natuurlijk en passen bij mijn leeftijd en vallen niet op.


Op 5-09-2012 schreef Wout van Soest het volgende:

Al geruime tijd ben ik onder behandeling bij uw praktijk geweest, eerst enkele jaren voor vervanging van delen van mijn oorspronkelijke gebit, sinds eind 2011 voor plaatsing van een totaal gebit. Deze stap is door mij toen genomen op advies van een van mijn relaties, die samen met zijn echtgenote hiertoe eveneens hadden besloten. Hun enthousiaste reacties deden mij besluiten dit voorbeeld te volgen. 

Ik wil u hierbij laten weten dat ik buitengewoon tevreden ben over de kwaliteit en plaatsing van mijn gebit! Dit had ik achteraf veel eerder moeten doen. Ik zal niet nalaten om, wanneer ik hierin gekend wordt, al mijn relaties aan te bevelen om bij Rijk Tandtechniek hun behandeling in handen te geven. Onder dankzegging voor de inzet van u en uw medewerkers


Op 2-09-2012 schreef Ron Westdorp het volgende:

Hierbij wil ik even mijn coplimenten uitspreken over het vakwerk wat geleverd wordt, en de fijne behandeling die men krijgt. Ik kan niets anders zeggen. met vriendelijke groet. een zeer tevreden client.


Op 1-09-2012 schreef Ine Boon het volgende:

Wilde even laten weten dat ik nog steeds heel erg blij ben met mijn kronen, het frame en mijn onderklapper, geweldige service en vriendelijk personeel in 1 woord geweldig Vriendelijke groeten Ine


Op 12-01-2012 schreef J.D. Arends het volgende:

IMijn vorig bovenkunstgebit(nog niet zo "oud") was doormidden gebroken. Veel ellende gehad.De plaat, welke op de implantaten waren bevestigd, was ook kapot, waardoor de bevestigingsschroefjes losraakten.Bij Rijk&Partners heb ik een nieuw bovenkunstgebit en plaat op de bestaande implantaten laten aanmeten. De gehele behandeling is pijnloos en perfect gegaan. Fantastisch vakwerk. Geen moment meer last of pijn gehad.Ben er heel "HAPPY" mee! Met vriendelijke groet, J.D.Arends


Op 14-09-2011 schreef Karin Joustra het volgende:

Ik ben in het trotse bezit van een (perfect passend) element, van 3 missende kiezen. En nu ook van 4 nieuwe tanden, opgebouwd met composiet! Door tandenkunstenaar Victor!! Ik ben er zo blij mee, het is heel erg mooi. Eindelijk weer normaal kunnen lachen!!!!!

Ook zijn collega`s zijn fantastisch.Nooit geweten dat er zoveel mogelijk was!

Back to Top Proximedia